Соціальні послуги та виплати потерпілим від нещасного випадку на виробництві - Кузьменко, Олена Олексіївна (ГО "Спілка фахівців з безпеки життєдіяльності людини", 2016)
Перераховані соціальні послуги та виплати потерпілим від нещасного випадку і професійного захворювання на виробництві.

There are listed social services and benefits to the victims of the accident and occupational disease on the production.
Social services and benefits to the victims of the accident on the production
Keywords: відшкодування збитків; потерпілий; допомога; пенсія; страхування