Учет влияния времени коммутации полупроводниковых приборов на форму импульсов напряжения на нагрузке импульсного трансформаторного источника напряжения - Борцов, Александр Васильевич (НТУ "ХПИ", 2008)
Розглянутo вплив часу комутації напівпровідникових приладів на форму, амплітудні і часові параметри імпульсів напруги на навантаженні трансформаторного джерела. Встановлена залежність тривалості фронту імпульсу від власних параметрів джерела і часу комутації напівпро-відникових приладів.

Influence of time of commutation of semiconductor devices is considered on a form, peak and temporal parameters of pulses of voltage in a load of transformer source. Dependence of duration of pulse front is set on the own parameters of source and time of commutation of semiconductor devices.
Keywords: схема Ларионова; схема Греца; сетевой выпрямитель; электрофизические установки; коэффициент затухания контура; дифференциальное уравнение