Аперіодичний процес в нелінійному колі з електролізером осадження металу постійним струмом - Бондар, Олег Іванович (НТУ "ХПІ", 2003)
В статті отримано аналітичну залежність катодної поляризації процесу осадження від параметрів схеми заміщення електролізера для нанесення металевих покриттів методом перетворення змінних. Результати розрахунків кола з електролізером нікельовання перевірено за допомогою чисельного методу.

In the article the analytical relation of cathode polarisation of a precipitation process to parameters of equivalent circuit of an electrolytic furnace for platting deposition by the method of variables' conversion is obtained. The calculation of the circuit with electrolytic furnace of a nickel plating are checked with the numerical method help.
Aperiodic process in a nonlinear circuit with an electrolytic furnace for metal depositing by direct current
Keywords: катодна поляризація; електролізер; метод перетворення змінних; нікельовання; металеві покриття; чисельний метод; metal deposition; cathode polarisation; analytical solution; method of variables' conversion