Електропривод електромобіля - Клепіков, Володимир Борисович; Гончар, Олександр Сергійович; Касторний, Петро Михайлович; Моісєєв, Олександр Миколайович; Тимощенко, Андрій Валерійович; Банєв, Євген Федорович; Пшенічніков, Дмитро Олексійович (ДП "Український інститут промислової власності", 2013)
Електропривод електромобіля містить акумуляторну батарею, електродвигун постійного струму та напівпровідникові пристрої. Вихід акумуляторної батареї через некерований вентиль підключено до іоністора, вихід якого через напівпровідниковий ключ, шунтований зворотним діодом, підключено до електродвигуна, шунтованого зворотним діодом та напівпровідниковим елементом, керуючі електроди напівпровідникових ключів підключені до мікропроцесора.
Keywords: патенти; корисна модель; електромобілі; іоністор; електродвигуни