А як у нас? - Рибін, С. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
Стаття присвячена проблемам специфіки мистецької освіти України на сучасному етапі.

The article is devoted to the problems of artistic education in Ukraine on a modern stage.
And as at us?
Keywords: освіта вища; школа вища; модернізація; Болонський процес; Харківська державна академія дизайну і мистецтв; мистецтво; художник; дизайнер; процес навчальний