Соціальна відповідальність підприємств в умовах воєнного часу - Подрез, Ольга Іванівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
В роботі запропоновано ввести поняття "соціальна відповідальність підприємства", що характерно для умов воєнного часу.
Keywords: економічні програми; соціальні програми; екологічні програми; регіон; галузь; країна