Кон'юнктура міжнародного ринку як економічна категорія маркетингової політики підприємства - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (НТУ "ХПІ", 2016)
Визначено, що для упередження кризових явищ в економіці, розробки ефективної фінансової стратегії розвитку міжнародного ринку машинобудівної продукції, його регулювання необхідно досліджувати кон’юнктуру товарного ринку та його сегментів, зокрема розглядати в комплексі кон’юнктурні коливання основних показників ринку, які забезпечать вирівнювання попиту і пропозиції на грошово-кредитному ринку та ринку капіталів при врахуванні економічної кон’юнктури міжнародного ринку машинобудівної продукції.
Keywords: діяльність господарська; капітал; комерціалізація; динамічність; стихійність; термін; показник інтегральний