Стабілізатор пінного апарата - Моїсєєв, Віктор Федорович; Хухрянський, Олег Миколайович; Манойло, Євгенія Володимирівна; Давидов, Денис Валерійович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2019)
Стабілізатор пінного апарата складається із гофрованих пластин листового матеріалу. Додатково введено циліндричний блок, виконаний у вигляді стільникових ґрат з тонких пластин перфорованого плоского та гофрованого листового матеріалу, встановлених на ребро з утворенням регулярних чарунок трикутного форми з кутом при вершині, що дорівнює 60°.
Keywords: патент; корисна модель; гофрована пластина; листовий матеріал; тепломасообмінний апарат; масоперенос; циліндричний блок