Протидія недобросовісній конкуренції за допомогою соціальних мереж - Ткачова, Надія Петрівна; Погорєлова, Тетяна Олексіївна; Масалаб, Олександр Васильович (Інтерсервіс, 2025)
В доповіді доведено, що соціальні мережі перестають бути лише маркетинговим каналом — вони стають ключовим елементом цифрової правової стратегії компанії. Протидія недобросовісній конкуренції в соціальних мережах вимагає міждисциплінарного підходу: поєднання юридичних знань, комунікаційних навичок і технічних інструментів. Тільки в такому форматі можливо не лише захистити бренд, а й зміцнити його позиції на цифровому ринку
Keywords: недобросовісна конкуренція; протидія; соціальні мережі; бізнес; ринок; підприємства