Основи паблік рилейшнз - Романовський, Олександр Георгійович; Середа, Наталія Вікторівна; Воробйова, Євгенія Вячеславівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Висвітлено теоретико-методологічні та практичні питання розвитку паблік рилейшнз. Показано наукові основи, еволюцію, сутність та особливості використання ПР-технологій. Навчальний посібник розрахований на студентів освітнього рівня «магістр», що навчаються за спеціальностями 053 «Психологія» та 074 «Публічне управління та адміністрування». Також може бути корисним для тих, хто навчається за спеціальністю 073 «Менеджмент».
Keywords: навчальний посібник; поняття "громадськість"; створення іміджу; типологія криз; засоби масової інформації