Формування технологій інтернет-реклами з інтелектуальним змістом - Фураєва, Марина Сергіївна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2021)
Доведено, що маркетинг набуває все більш і більш агресивні форми, просування продукту відбувається будь-якими способами, незважаючи ні на закон, ні на моральні норми. У зв'язку з цим, необхідно змінити підхід до рекламної стратегії з боку рекламодавців, а також створення необхідних інструкцій для контролюючих органів з приписом звернути увагу на поточну ситуацію в розвитку рекламного інтернет-бізнесу.
Keywords: маркетинг; інтернет-реклама; креативні технології; інтелектуальна власність