Комбинированный метод определения относительного содержания магнетита в твердой фазе железорудной пульпы - Поркуян, О. В.; Сотникова, Т. Г. (НТУ "ХПИ", 2010)
У даній статті розглянуто спосіб визначення вмісту феромагнітного компонента в потоці залізорудної пульпи на базі методу, заснованого на комбінованому використанні поверхневих ультразвукових хвиль

The method of determination the contents of ferromagnetic component in the stream of iron-ore medium on the grounds of the method, based on combined use of superficial ultrasonic waves is considered.
Keywords: железорудная продукция; горно-обогатительные комбинаты; процесс обогащения; ферромагнитный компонент; инструментальные методы контроля; волна Лэмба