Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Робота з графічним редактором Visio" - Коцаренко, Віктор Олексійович; Селіхов, Юрій Анатолійович; Дєлова, Олена Євгеніївна (My University, 2021)
Головною особливістю Visio є велика добірка бібліотек готових зразків умовних позначок елементів (апаратів) для застосування у конкретних галузях промисловості. Зразки елементів (апаратів) для хімічних виробництв запрограмовані відповідно до поводження об'єктів (апаратів), що подаються ними (таких, як різні реактори, апарати, вентилі, клапани, труби, заглушки, логічні блоки, електричні ланцюги та ін.). Viso містить додаткові засоби для роботи з векторною графікою, що дозволяє не тільки креслити плани приміщень, схеми мереж, баз даних, прикладних програм і web-вузлів, але й використовувати пакет як засіб автоматизації при розробці схем технологічних процесів у різних галузях промисловості.
Keywords: методичні вказівки; комп'ютерні технології; налаштування параметрів сторінок; робота з фігурами; створення організаційної діаграми