Расчеты высоковольтного испытательного устройства для имитации токов, заданных интегралом действия - Кривущенко, Вадим Викторович; Петков, Александр Александрович (НТУ "ХПИ", 2008)
У роботі досліджена можливість формування імпульсу струму, заданого набором амплітудно-часових параметрів та інтегралом дії. Розглянуто вибір параметрів традиційної схеми розряду ємнісного накопичувача енергії.

In work capability of the current impulse formation specified by a combination of amplitude-time parameters and action integral is investigated. The parameters selection of the traditional scheme of the energy capacitor storage discharge is considered.
Keywords: высоковольтное испытательное устройство; имитация токов; интеграл действия; молния