Стратегія розвитку інноваційної діяльності підприємства України на сучасному етапі - Квятковська, Л. А.; Воробйова, Л. Д.; Волкова, Ю. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглянуто особливості формування стратегії розвитку інноваційної діяльності українських підприємств за визначеними типами стратегії інноваційної діяльності. Визначені основні етапи інноваційної стратегії підприємства та критерії, що характеризують ефективність інноваційної діяльності підприємства.

In the article the features of the strategy of innovation Ukrainian enterprises for certain types of strategy innovation. The main stages of the innovation strategy of enterprises and the criteria that characterize the efficiency of innovation enterprise.
Keywords: стратегічна поведінка; інноваційний потенціал; інноваційний процес; innovation; strategic behavior; innovative potential; innovation process