Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Управління ресурсами" - Угрімова, Ірина Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Методичні вказівки призначені для надання допомоги студентам при виконанні самостійної контрольної роботи з дисципліни «Управління ресурсами». Використання методичних вказівок в навчальному процесі сприятиме формуванню фахових компетентностей майбутніх менеджерів.
Keywords: методичні вказівки; контрольна робота; управління ресурсами; менеджмент; менеджмент організацій; адміністрування