Куниця, Катерина ВікторівнаЛитвиненко, Олена АнатоліївнаГладкий, Федір Федорович2020-06-172020-06-172014Куниця К. В. Пальмітин соняшниковий – жирова сировина для виробництва хлібобулочної продукції / К. В. Куниця, О. А. Литвиненко, Ф. Ф. Гладкий // Наукові праці. – 2014. – Вип. 46, т. 1. – С.142-145.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/46983Стаття присвячена застосуванню пальмітину соняшникового як жирової сировини для виробництва хлібобулочної продукції. Встановлено, що булочні вироби, які містять соняшниковий пальмітин, відповідають вимогам державних стандартів та за показниками якості не поступаються булочним виробам із традиційної жирової сировини, крім того, спостерігається підвищення харчової цінності продукту.The article is devoted to the application of palmitin sunflower as fat raw materials for production of bakery products. It is established that bakery products that contain sunflower palmitin meet the requirements of state standards and quality criteria are not inferior bakery products from traditional fat raw materials, besides the increase of nutrition value of the product.ukхлібопекарський жирхлібобулочні виробипоказники якостітверді жириПальмітин соняшниковий – жирова сировина для виробництва хлібобулочної продукціїArticle