Проблеми ефективного використання трудових ресурсів - Железняк, Антоніна Олегівна; Ларка, Микола Іванович (Академія внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України, 2013)
Доведено, що для зростання ефективності використання кадрів, необхідно мобілізувати всі можливі ресурси. Резервом ефективного використання кадрів є забезпечення підприємства такою структурою кадрів, коли кожна категорія працівників буде відповідати реальним потребам виробництва.
Keywords: ефективність економічна; кваліфікація; управління персоналом; працездатність; продуктивність праці