Разработка конструкций внутривалковой вибрационной мельницы - Надутый, В. П.; Сухарев, В. В. (НТУ "ХПИ", 2010)
В статті представлено розробку конструкцій внутрішньовалкового конусного млина на основі проведених теоретичних і експериментальних дослідів. Експериментально встановлено залежності енергоємності процесу мілкого та тонкого подрібнювання на внутрішньовалковому конусному млині від обертів приводу, зазору розвантажувальної щілини та міцності гірської маси, що подрібнюється.

In article is presented development to designs of conical grinding mill on the grounds of called on theoretical and experimental study. Relations of energy output of process grind and fine grinding on of a roll conical grinding mill from revolutions of the arbor, width of an unloading backlash and strength of durability of rocks are established experimentally.
Keywords: извлечение самородной меди; переизмельчение самородной меди; крупность готового продукта; многократная деформация сдвига; эффект вибрации; измельчение горных пород