Навантаження у системах мобільного зв'язку - Коломійцев, Олексій Володимирович; Хмель, І. Ю.; Юнхель, І. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Мета доповіді – оптимізація опорно-транспортних мереж та їх навантаження для підвищення продуктивності систем мобільного зв'язку наступного покоління.
Keywords: інформаційні технології; інформаційні потоки; широкосмугові мобільні мережі; опорно-транспортні мережі