Цифровізація процесів трансферу технологій - Верес Шомоші, Маріанн; Косенко, Олександра Петрівна; Перерва, Петро Григорович (ТОВ "НВП "Інтерсервіс", 2022)
Доведено, що трансфер інтелектуально-інноваційних технологій відноситься до процесу, за допомогою якого певна технологія (включаючи зрілу технологію та технологію у стані винаходу) передається з місця її походження або сфери практики в інші місця чи галузі.
Keywords: цифрова економіка; трансфер технологій; інтелектуальна власність; ефективність