Информационная технология решения задачи формирования перспективного ряда продукции, построенного по модульному принципу - Кононенко, Игорь Владимирович; Протасов, И. В. (НТУ "ХПИ", 2006)
В статті розглядається інформаційна технологія, розроблена для вирішення динамічної задачі оптимізації перспективного ряду продукції, побудованого за модульним принципом, у постановці, що враховує можливість максимізації прибутку виробника. Проведено чисельне дослідження, що підтверджує ефективність застосування даної автоматизованої технології.
Keywords: максимизация прибыли; спрос; организационно-коммерческие показатели; задачи оптимизации; типоразмерные ряды продукции