Основні підходи щодо забезпечення безпечних умов трудової діяльності - Євтушенко, Наталія Сергіївна; Слівна, Дар'я Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
В аспекті надійності та безпеки адміністрації компаній та організацій визнають значну роль персоналу та важливість його безпеки. На ефективність системи управління охороною та безпекою праці персоналу організації значний вплив має рівень узгодженості правового регулювання даних відносин, ступінь відповідності правових та міжнародних норм.
Keywords: охорона праці; безпека праці; безпечні умови праці; атестація робочих місць