Демидов, Игорь НиколаевичМузыка, Л. А.Безденежных, Л. А.2017-11-032017-11-032008Демидов И. Н. Влияние окисленности жирового сырья на дезактивацию ферментного препарата при переэтерификации жиров / И. Н. Демидов, Л. А. Музыка, Л. А. Безденежных // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 3. – С. 58-60.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/32463Досліджено вплив присутності у жировій сировині гідропероксидів і продуктів їх руйнування на швидкість зменшення активності ферментного препарату "Lipozim TL IM" у лабораторних та промислових умовах. Показано, що на активність ферментного препарату впливає не тільки величина ПерЧ жирової сировини, але й присутність продуктів руйнування гідропероксидів, що характеризуються АЧ.ruпальмовый олеинПОжировая смесьэксперименттемператураВлияние окисленности жирового сырья на дезактивацию ферментного препарата при переэтерификации жировArticle