Розвиток освітніх стратегій у сфері цивільної безпеки для збереження життя - Сухенко, Ольга Валеріївна; Євтушенко, Наталія Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У статті аналізується важливість розвитку освітніх стратегій у сфері цивільної безпеки як ключового елемента для збереження життя та здоров'я громадян. Огляд сучасних підходів до навчання в цій галузі демонструє необхідність впровадження інтерактивних методик, які сприяють формуванню практичних навичок.

The article analyzes the importance of the development of educational strategies in the field of civil security as a key element for preserving the life and health of citizens. A review of modern approaches to teaching in this field demonstrates the need to implement interactive methods that contribute to the active involvement of students and the formation of practical skills.
Keywords: цивільна безпека; надзвичайні ситуації; освітні стратегії; civil security; emergency situations; educational strategies