Напрями активізації інвестиційно-інноваційних процесів - Шляга, О. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
Розглянуто принципи ефективної інвестиційно-інноваційної політики держави. Визначені ключові аспекти формування перспективної стратегії розвитку інвестиційно-інноваційних процесів. Виділені основні критерії забезпечення інноваційно-інвестиційної активності господарюючих суб’єктів. Надані пропозиції щодо актуалізації заходів з активізації інвестиційно-інноваційних процесів в умовах сучасності.

The principles of efficient investment-innovation state policy are considered. The key aspects of the perspective strategy of the development investment-innovation processes forming are determined. The main criteria of the investment-innovation activity for managing subjects’ provision are chosen. There’re given the offers for actualization of the actions on activation the investment-innovation processes in modern conditions.
Keywords: економічне зростання; ринкове середовище; конкуренція; стимулювання; інвестиційні ресурси