Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункового завдання) з дисципліни "Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві" - Стригуль, Лариса Станіславівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункового завдання) з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» містять перелік тем та завдань для індивідуальної роботи студентів та список джерел інформації. Необхідно відзначити, що структуру методичних вказівок до виконання індивідуального завдання (розрахункового завдання) побудовано зі збереженням принципу взаємозв'язку теоретичного обґрунтування і практичного застосування знань по досліджуваній дисципліні. Також для самостійної роботи студентам рекомендовано відповідну наукову, фахову, нормативно-правову і періодичну літературу.
Keywords: сфера гостинності; індивідуальні завдання; методичні вказівки; міжнародні стандарти та якість обслуговування; готельно-ресторанний бізнес