До виконання ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки - Михайлюк, О. П. (НТУ "ХПІ", 2006)
На підставі вивчення вимог законодавчої та нормативної бази до виконання ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки розроблені рекомендації, що дозволяють прискорити дослідження по виявленню об’єктів підвищеної небезпеки.

On the grounds of studies of the requirements legislative and normative base to performing the identifications object raised dangers designed to recommendations, which allow to accelerate the study on discovery object raised to dangers.
Keywords: надзвичайна ситуація; потенційно небезпечний об’єкт; індивідуальні небезпечні речовини; законодавча база; нормативна база