Розробка комп'ютерної моделі електропривода забійного скребкового конвеєра СП250 - Ткаченко, Андрій Олександрович; Осичев, Олександр Васильович; Пугач, Д. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У доповіді наводиться опис розробленої в додатку Simulink пакету MATLAB комп'ютерної моделі забійного скребкового конвеєра СП250. В моделі конвеєра робочий орган складається з 200 з'єднаних між собою пружно-в'язких ланок.
Keywords: комп'ютерне моделювання; динамічні навантаження; електропривід