Порівняльний аналіз діючих стандартів і методик з інтерпретації результатів АРГ - Шутенко, Олег Володимирович; Кулик, Олексій Сергійович; Пономаренко, Сергій Григорович (ТОВ "Друкарня Мадрид", 2021)
Навчально-методичний посібник містить систематизований аналіз методів і критеріїв, що використовуються для розпізнавання типу дефектів маслонаповненого обладнання, за результатами аналізу розчинених в маслі газів, включає виконання індивідуальних розрахункових завдань з курсу "Математичні основи технічної діагностики". Наведено зміст завдання, приклад його виконання та варіанти для розрахунку. Призначено для магістрів денної та заочної форми навчання спеціальності № 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" за спеціалізацією "Електричні системи та мережі", а також для здобувачів, аспірантів та дослідників, які працюють у галузі діагностики стану високовольтного електроенергетичного обладнання.
Keywords: навчально-методичний посібник; термічні дефекти; методика номограм; механізми газоутворення; методика пелюсткових діаграм; методика Роджерса