Особливості викладання дисципліни "Попередження травматизму та долікарська медична допомога" для студентів спеціальності "Фізична культура і спорт" - Білоус, Олеся Валеріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Розглянуто особливості потреб студентів-спортсменів у знаннях спеціальної направленості на попередження травм, що найчастіше бувають у спорті, та програм по відновленню від них. Розроблено інформативні комплекси заходів для включення у начальну програму спеціальності «Фізична культура і спорт» з предмету «Попередження травматизму та долікарська медична допомога». Надано рекомендації по послідовності заходів для раціонального відновлення та для попередження травматичних станів у спортсменів.
Keywords: викладання дисциплін; особливості; студенти; попередження травм; спорт; комплекси заходів; фізична культура; долікарська медична допомога; спортсмени; відновлення