Цифрові системи та безпека працівників - Гнатенко, І. Ю.; Березуцький, Вячеслав Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Обґрунтовано доцільність та ефективність використання цифрових інструментів та штучного інтелекту в системі управління охороною праці.

The feasibility and effectiveness of using digital tools and artificial intelligence in the occupational safety management system are substantiated.
Digital systems and worker safety
Keywords: система охорони праці; штучний інтелект; цифрові системи; occupational health and safety system; artificial intelligence; digital systems