Петік, Павло ФедоровичГірман, Валерій ВасильовичПапченко, Вікторія ЮріївнаМазур, Олена ВалеріївнаЛитвиненко, Олена АнатоліївнаМатюхов, Дмитро Володимирович2024-05-302024-05-302018Інноваційні технології комплексної переробки насіння соняшнику : монографія / П. Ф. Петік, В. В. Гірман, В. Ю. Папченко [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Київ : Аграрна наука, 2018. – 176 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/77890У монографії здійснено узагальнення наукових результатів щодо комплексної переробки насіння соняшнику з одержанням харчової олії, харчового білкового продукту та природного рослинного антиоксиданту завдяки запровадженню новітніх технологій екстрагування з використанням альтернативного розчинника – етилового спирту. Представлений матеріал може бути корисним для наукових співробітників та фахівців олієжирової, хімічної й інших галузей промисловості.ukмонографіяінноваціїінноваційні технологіїнасіння соняшникухарчова оліяетиловий спиртІнноваційні технології комплексної переробки насіння соняшникуMonograph