Інноваційні технології комплексної переробки насіння соняшнику - Петік, Павло Федорович; Гірман, Валерій Васильович; Папченко, Вікторія Юріївна; Мазур, Олена Валеріївна; Литвиненко, Олена Анатоліївна; Матюхов, Дмитро Володимирович (Аграрна наука, 2018)
У монографії здійснено узагальнення наукових результатів щодо комплексної переробки насіння соняшнику з одержанням харчової олії, харчового білкового продукту та природного рослинного антиоксиданту завдяки запровадженню новітніх технологій екстрагування з використанням альтернативного розчинника – етилового спирту. Представлений матеріал може бути корисним для наукових співробітників та фахівців олієжирової, хімічної й інших галузей промисловості.
Keywords: монографія; інновації; інноваційні технології; насіння соняшнику; харчова олія; етиловий спирт