Оцінка умов праці формувальника ливарного цеху з метою запобігання травматизму та професійних захворювань - Слівна, Дар'я Юріївна; Євтушенко, Наталія Сергіївна (My University, 2023)
У процесі трудової діяльності працівники ливарних цехів зіштовхуються з шкідливими і небезпечними виробничими факторами, які несприятливо впливають на їхню безпеку і стан здоров'я, і як наслідок, збільшують ймовірність виникнення професійних захворювань та отримання травм.
Keywords: охорона праці; ливарне виробництво; умови праці; професійні захворювання; небезпечні фактори; шкідливі фактори; травматизм