Методичні вказівки для виконання курсової роботи з дисципліни "Проектування та експлуатація баз даних" - Орловський, Дмитро Леонідович; Чередніченко, Ольга Юріївна; Вовк, Марина Анатоліївна; Копп, Андрій Михайлович (НТУ "ХПІ", 2017)
Методичні вказівки з виконання курсової роботи з курсу "Проектування та експлуатація баз даних" призначені для студентів, що навчаються за спеціальністю "Комп'ютерні науки і інформаційні технології". В методичних вказівках розглянуті основні питання, пов'язані з виконанням курсової роботи, оформленням записки з курсової роботи, захистом курсової роботи.
Keywords: бази даних; інформаційні технології; системи управління базами даних; курсова робота; оформлення курсової роботи