Удосконалювання методів оцінки знань студентів вищих навчальних закладів - Бухкало, Світлана Іванівна (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті проведений аналіз методичного комплексу навчання й оцінки знань випускників ВНЗ різного рівня навчання з метою вибору способів компетентністного підходу до активізації технічної творчості студентів. Описані методики комплексного контролю для деяких видів робіт студентів. Наведені в статті методи дозволяють максимально повно використовувати здатності студентів, що сприяє кращому засвоєнню ними матеріалу для вивчення

The basic methodical assumptions are presented for implementation of competencies system into educational process for complex business game of new generation. The support of full life cycle key elements of competitable scientific filled production is discussed
Keywords: методичний комплекс; комплексний контроль; навчання; фахівці; диплом; наукова робота; complex innovation projects; methodical complex; training methods; knowledges