Методичні вказівки до проведення самостійних робіт з навчальної дисципліни "Вбудовані системи" - Ліпчанський, Максим Валентинович; Ліпчанська, Оксана Валентинівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
В методичних вказівках викладена методика вивчення додаткової інформації, викладеної у літературних джерелах; закріплення отриманих знань шляхом виконання домашніх завдань з пророблення матеріалу лекцій; підготовки до виконання та оформлення звітів з лабораторних робіт. Дисципліна "Вбудовані системи" є однією з фундаментальних дисциплін у напрямку "Комп'ютерна інженерія", що забезпечує теоретичну та інженерну підготовку, яка необхідна для виконання науково-дослідних та практичних робіт з дослідження, розробки та експлуатації апаратних засобів комп’ютерів. Дисципліна "Вбудовані системи" опирається на знання, які отримані при вивченні курсів "Програмування", "Комп'ютерна електроніка", "Комп'ютерна схемотехніка", "Системне програмування", "Структура та функціонування мікропроцесорів", "Архітектура комп'ютерів". Вона є основою для вивчення таких дисциплін: "Проектування мікроконтролерних пристроїв", "Промислові комп’ютерні системи та мережі", а також для виконання курсового та дипломного проектування. Предметом дисципліни "Вбудовані системи" є вивчення архітектури та функціонування вбудованих систем на базі мікроконтролерів.
Keywords: самоперевірка; консультації; робота на лекціях; аудиторні заняття; навчальна література