Усовершенствование методики матричного анализа для структурных связей различного типа - Рогов, А. В. (НТУ "ХПИ", 2009)
Запропоновано узагальнення енергетичних зв'язків структурної схеми трансмісії для методики матричного математичного моделювання. Представлено приклад структурної схеми з різними типами зв' язків. Побудовано повну матричну математичну модель гідрооб' ємного механізму повороту.

Generalization of structural scheme power connections of transmission is offered for the method of matrix mathematical modeling. The example of structural scheme is presented with the different types of connections. The complete matrix mathematical model of hydrovolumetric mechanism of turn is built.
Keywords: гидросистема; угловая скорость; кинематическое звено; механическая энергия