Любченко, Н. М.Гаврюшенко, К. О.Гладкий, Федір Федорович2020-07-292020-07-292019Любченко Н. М. Дослідження можливості використання ацилгліцинату натрія в якості консерванта / Н. М. Любченко, К. О. Гаврюшенко, Ф. Ф. Гладкий // XIII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 19-22 листопада 2019 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 458.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/47628ukпродуктсинтетичні консервантипродукти харчуванняздоров'я людинибезпекаякістьрициноілгліцинДослідження можливості використання ацилгліцинату натрія в якості консервантаThesis