Небезпека забруднення води - Сімкіна, Д. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Обґрунтовано доцільність та необхідність удосконалення обладнання для очищення прісної води.

The expedience and necessity of improvement of the equipment for freshwater purification are substantiated.
Danger of water pollution
Keywords: очищення прісної води; забруднення води; здоров'я людини; freshwater purification; water pollution; human health