Аналіз та уточнення сучасних підходів до класифікації маркетингових затрат підприємства - Данько, Тарас Володимирович; Волікова, Марія Василівна (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті проаналізовані сучасні підходи до класифікації маркетингових затрат підприємства, виділені їх недоліки та зроблено їх уточнення на основі досвіду зарубіжних та вітчизняних вчених для вирішення проблеми оцінки ефективності маркетингової діяльності.

The paper analysis the modern approaches to classification of marketings expenses at enterprises and their applicability to marketing performance measurement. The appropriate recommendations on adopting reviewed classifications to the marketing efficiency assessment are suggested
Keywords: маркетингові затрати підприємства; ефективність маркетингової діяльності