Оцінювання рівня економічної безпеки країни з урахуванням інтелектуально-інноваційних ризиків - Сахацька, Єлизавета Ігорівна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2022)
Доведено, що економічна безпека любої країни представляє собою інтегровану систему забезпечення ефективного захисту промислового підприємства та його майна, стабільної роботи бізнес-процесів, усунення або мінімізації можливих втрат. Економічна безпека підприємства – це стан, у якому найефективніше використовуються корпоративні ресурси та забезпечується його стійке функціонування.
Keywords: ризики; інтелектуальна власність; виключні права; національна безпека; правопорушення; захист