Філософія в сучасному світі - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2014)
Збірник містить матеріали міжвузівського науково-практичного семінару, присвяченого Всесвітньому дню філософії та 360-річчю міста Харкова, в яких подано стислий виклад доповідей та повідомлень його учасників. У доповідях висвітлені актуальні філософські проблеми сучасного суспільства, питання розвитку філософії освіти, правові та соціокультурні питання. Рекомендовано для провідних науковців, викладачів, аспірантів, а також усіх, хто цікавиться філософськими проблемами сучасності.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; філософія; філософія та сучасність; філософія освіти; філософські проблеми права; філософські проблеми держави; культурні традиції України; соціокультурні питання; традиції козацтва