Формування комунікативної компетентності фахівців у процесі управлінської підготовки - Бутенко (Солодовник), Тетяна Олександрівна; Резнік, Світлана Миколаївна (Чорноморський державний університет ім. Петра Могили, 2009)
У статті проаналізовано та визначено поняття «спілкування», «комунікація», «комунікативна компетентність», а також розглянуто технологію формування комунікативної компетентності фахівців під час здійснення управлінської підготовки фахівців.

The concept of «intercourse» is analysed in the article and certain, «communication», «communicative jurisdiction», and also technology of forming of communicative jurisdiction of specialists is considered during realization of administrative education of specialists.
Keywords: спілкування; комунікація; діяльність професійна; підготовка професійна; підготовка фахівців; підготовка кадрів; підхід особистісний; communication; communicative competence; administrative education