Особливості організації освітнього процесу в технічному закладі вищої освіти в період воєнного стану - Гура, Тетяна Віталіївна; Асєєва, Ірина Володимирівна; Кропачек, Ольга Юріївна (BoScience Publisher, 2023)
У статті висвітлено основні рекомендації Міністерства освіти і науки України проведення освітнього процесу та забезпечення якості освіти в умовах воєнного стану. Визначено пріоритетні завдання діяльності закладів вищої освіти на 2022/2023 навчальний рік. Представлено організацію дистанційного навчання усіх форм здобуття освіти у технічному університеті. Детально висвітлено основні положення порядку поточного, семестрового контролю та атестації здобувачів освіти в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут».
Keywords: технічний університет; освітній процес; воєнний стан; дистанційне навчання; поточний контроль; семестровий контроль; атестація; здобувачі освіти