Викладання іноземних мов в закладах вищої освіти в Україні з використанням штучного інтелекту - Полякова, Тетяна Леонідівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Статтю присвячено питанням організації навчального процесу та, зокрема, викладанню іноземних мов у закладах вищої освіти в Україні. Розглядається питання використання додатків для вивчення мов, які працюють на основі штучного інтелекту. The article deals with the issues of the educational process organization and, in particular, the teaching of foreign languages in higher education establishments in Ukraine. The article discusses the use of AI-powered language learning applications.
Keywords: викладання іноземних мов; методи викладання; додатки для вивчення мов; штучний інтелект (ШІ); teaching foreign languages; methods of teaching; language learning applications; artificial intelligence (AI)