Трансакційні витрати корупційної угоди - Абрамов, Федір Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2005)
У статті досліджується структура трансакційних витрат. Дається визначення трансакційних витрат корупційної угоди. Аналізується вплив трансакційних витрат корупційної угоди на рівень корумпованості.

This paper is deals with the structure of transaction costs. The definition of transaction costs of corruption contract is given. The impact of transaction costs of corruption contract on the rate of corruption is analysed.
Keywords: форми корупції; репресивні заходи; державне управління; економіка