Професійна ідентичність курсантів військових вузів - Черкашин, Андрій Іванович; Андрієвська, О. В. (НТУ "ХПІ", 2015)
У статті розглядаються особливості професійної ідентифікації курсантів у період навчання. Описуються результати первинного теоретичного огляду літератури. Ідентифікація – неперервний процес самоототодження з іншою людиною, групою та цінностями, що існують у суспільстві. Дивлячись на термін ідентифікація ми маємо розуміти що кожен курсант прийшовши добровільно до військової справи має ототожнювати себе з нею. Формування професійної ідентичності починається з другого і досягає свого максимуму до четвертого курсу

In the article the features of professional cadets identify -in the period of study. It describes the initial results of the theoretical literature review. Identification - samoototodzhennya continuous process with another person, group, and values that exist in society. Looking at the period of identification we have to understand that every student voluntarily came to warfare should identify with it. Formation of professional identity starts with the second and reaches its peak to the fourth year.
Professional identicai cadets of military school
Keywords: професійна ідентифікація; само ототожнення; само відношення; навчання; professional identity; professional identity; self-identification; self-respect