Чумак, Ольга ПетрівнаУзлова, А. М.Бандурян, І. К.2024-02-052024-02-052021Чумак О. П. Впив ферментних препаратів на біохімічні процеси при переробці винограду та ягід / О. П. Чумак, А. М. Узлова, І. К. Бандурян // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 166 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73725ukвинна продукціянатуральні сокиферментні препаратиферментиферментаціяВпив ферментних препаратів на біохімічні процеси при переробці винограду та ягідArticle