Імідж керівника як управлінська та соціально-психологічна категорія - Дуднєва, Ю. Е.; Кір'ян, О. І. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглянуті особливості іміджу керівника як управлінської та соціально-психологічної категорії, функції іміджу, стадії процесу формування іміджу керівника.

In the article considered features the manager’s image as the management and socio-psychological categories, functions of image, stages of the process of formation manager’s image.
Keywords: імідж; позитивний імідж; самопрезентація; вплив